استاندار کردستان گفت: برای طرحهای مولدسازی در استان سازو کار اجرایی شدن صورت گیرد و کار کارشناسی انجام شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، اسماعیل زارعیکوشا استاندار کردستان صبح امروز در جلسه ستاد مولدسازی دارایی و اموال مازاد دستگاههای اجرایی استان اظهار داشت: برای طرحهای مولدسازی در استان سازو کار اجرایی شدن صورت گیرد و دستگاههای اجرایی طرحهایی که در قالب مولدسازی است را کارشناسی و تمام مستندات را ارائه دهند.
وی افزود: استان به اجرای طرح مولدسازی نیاز دارد پروژههای نیمهتمام زیادی که نیاز مردم است به دلیل کمبود اعتبار معطل مانده لذا برای اتمام این پروژهها با نگاه فرابخشی به این موضوعات تشکیل کمیته برای کارشناسی، موارد و مشکلات این مسیر باید به سرعت حل شود.
شناسایی ۱۸۰ زمین و ساختمان مازاد دستگاههای اجرایی در استان
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی کردستان نیز در این جلسه اظهار داشت: در استان ۱۸۰ ملک مازاد دستگاههای اجرایی شامل زمین و ساختمان شناسایی شده که از این تعداد ۵۵ مورد به فروش رفته است.
محمد مشیرپناهی با اشاره به اینکه مولدسازی املاک مازاد یک نیاز ضروری در استان است، خاطر نشان کرد: دستگاههای اجرایی این مهم را در اولویت کاری خود قرار دهند.
وی اضافه کرد: مجریانی که بحث مولدسازی را انجام میدهند دستگاههای اجرایی حق ورود ندارند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی کردستان گفت: یکی از اهداف مولدسازی پرداخت مطالبات پیمانکاران است.
مشیرپناهی با اشاره به اینکه مولدسازی داراییهای دولت فرصت مناسبی برای تامین اعتبار برای پروژههای نیمه تمام در استان است، اضافه کرد: در سال ۹۶ میزان ۷ هزار میلیارد تومان داراییها دولت بوده که اگر حداقل ۱۰ درصد از این میران در بحث مولدسازی وارد میشد، نتایج بسیار خوبی داشت.
وی اذعان کرد: از سال ۱۳۹۶ نیز تا سال ۱۴۰۰ در کشور تنها ۱۰ درصد مولدسازی اتفاق افتاد.
مدیرکل امور اقتصاد و دارایی کردستان با بیان اینکه رفع موانع حقوقی و تغییر کاربریها از جمله مشکلاتی است که در طرح مولدسازی داراییهای قرار دارد، یادآور شد: مولدسازی میتواند داراییهای مازاد دولت را در راستای پیشرفت پروژههای نیمه تمام در کشور به کار گیرد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کردستان نیز در این جلسه بیان کرد: دستگاههای اجرایی برای انجام پروژهها لازم است تا روند قانونی آن را انجام و به ما اطلاع دهند.
از جمله مواردی که برای طرح مولدسازی در ابن جلسه اشاره شد شامل مرکز تحقیقات واقع در خیابان جام جم سنندج، زمین و ساختمان راه و شهرسازی در سه راه ادب، زمین جهاد کشاورزی در شهرک پیام، زمین جهاد کشاورزی در بانه، زمینه استانداری در سقز، ساختمان آموزش و پرورش در بلوار شبلی سنندج، اردوگاه شهید چمران آموزش و پرورش در مریوان، زمین ورزش و جوانان در باغ ژاله سنندج و ساختمان جهاد کشاورزی در خیابان استانداری بود.
انتهای پیام ۲۳۳۰/۷۲